CineStar bioskop: film "Valerijan i carstvo od hiljadu planeta" (VIDEO)

sep 17 2017 /

Akciona SF avantura "Valerijan i carstvo od hiljadu planeta" reditelja Luc Besson u kome glavne uloge igraju Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Ethan Hawke i Rihanna, prikazuje se u CineStar bioskopu.

Od vizionarskog reditelja filmova Peti element i Lucy, Luka Besona, dolazi novi blockbuster Valerijan i carstvo hiljadu planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna.

Valerijan (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alpha ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

Projekcije:

Do 20.09. u 17:30h

Osnovne cene ulaznica:

Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)
Moj CineUtorak - 320din

Trejler

Read 354 times Last modified on nedelja, 17 septembar 2017 22:16

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".