CineStar bioskop: Animirani sinhronizovani film "Čudovišta iz moje porodice" (VIDEO)

Animirani sinhronizovani film "Čudovišta iz moje porodice" reditelja Holger Tappe u kome su glasove pozajmili Boki Milivojević i Jelena Jovičić, prikazuje se u CineStar bioskopu.

„Čudovišta iz moje porodice" je adaptacija istoimenog bestselera Emmyjem ovenčanog autora Davida Safiera ("Berlin, Berlin"), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja. Porodica Wishbone je daleko od sretne porodice. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima.

Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj.

Na maskenbalu zla veštica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinuli prokletstvo. Tokom ove avanture porodicaj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima...

Projekcije:

Do 06.12. u 16:05h

Osnovne cene ulaznica:

Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)
Moj CineUtorak - 320din

Trejler

Read 260 times Last modified on nedelja, 03 decembar 2017 23:05

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".