CineStar bioskop: film "Lepotica i zver" sinhronizovano (VIDEO)

maj 04 2017 /

Film "Lepotica iz ver" reditelja Bill Condona u kome su glasove pozajmili Mina Sovtić, Vojin Ćetković, Đorđe David, Petar Benčina, Boris Režak, Nebojša Ilić i Aleksandar Sedlar, prikazuje se u CineStar bioskopu.

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.

U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

Projekcije:

06. i 07.05. u 15:00h

Osnovne cene ulaznica:

Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)
Moj CineUtorak - 320din

Trejler:

Read 629 times Last modified on četvrtak, 04 maj 2017 10:05

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".