CineStar bioskop: film "Izgubljeni grad Z" (VIDEO)

maj 04 2017 /

Akciona avantura "Izgubljeni grad Z" reditelja Jamesa Gray-a u kojoj glavne uloge igraju Charlie Hunnam, Tom Holland, Robert Pattinson i Sienna Miller prikazuje se u CineStar bioskopu.

Bazirano na knjizi novinara Davida Granna i neverovatnoj istinitoj priči o pukovniku Persiju Fovsetu, koji se početkom 20. veka uputio u Amazoniju u potrazi za nestalim gradom „Z“ u kojem, tvrde, živi  visokorazvijen narod.

Britanski arheolog Persi Fovset je 1925. godine krenuo u istraživanje amazonske prašume kako bi pronašao antičku civilizaciju i otkrio jedno od najvažnijih otkrića ikada. Evropljani su vekovima  verovali da džungla krije kraljevstvo El Dorada. Istraživači su najčešće umirali od gladi i bolesti ili su ih ubili Indijanci, i tako ostavili čovečanstvo u uverenju da je Amazon stvarno nenaseljen. Ipak Fovset se godinama pripremao za taj put.

Grad „Z“, navodni El Dorado, opsesija je mnogih istraživača, arheologa, pustolova.  Svaka ekspedicija koja ga je pokušala pronaći okončala je katastrofom. 

Projekcije:

Do 09.05. u 22:20h

Osnovne cene ulaznica:

Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)
Moj CineUtorak - 320din

Trejler:

Read 500 times Last modified on četvrtak, 04 maj 2017 09:58

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".