Održana radionica „Osmehuška“ na temu sreće u organizaciji udruženja „Prepoznaj u sebi“

sep 14 2017 /

U sredu, 13. avgusta, u Pančevu je održana radionica za decu i mlade „Osmehuška“ u organizaciji udruženja „Prepoznaj u sebi“. 

Realizatori ove radionice bavili su se pitanjem šta je to što nas sve čini srećnim? Koji su glavni faktori koji moraju postojati u našem životu kako bismo mi bili srećni.

Snežana Žana Đorđević, učiteljica i jedna od realizatorki ove radionice kaže da  su radionici prisustvovala deca različitih uzrasta.

- Pozvali smo decu od prvog do 6 razreda da osveste šta je to sreća i na koji način to mogu da dožive i da potpomognu sebi da budu što srećniji u životu, rekla je Đorđević.

Rade Mašić iz udruženja „Prepoznaj u sebi“ kaže da je zadovoljan kako protiče radionica i da je organizovana u sklopu redovnih aktivnosti udruženja.

Radionicu su realizovali Snežana Žana Đorđević učiteljica, Mirjana Mileusnić defektolog i specijalni pedagog i Vesna Seferagić pedagog.

Udruženje „Prepoznaj u sebi“ nalazi se na adresi Žarka Zrenjanina 35 u Pančevu, a detaljnije o njihovim aktivnostima možete pronaći na fejsbuk profilu.

Fejsbuk stranica Pančevo Online prenosila je uživo deo radionice pa pogledajte kako je to izgledalo

Read 641 times Last modified on četvrtak, 14 septembar 2017 01:52

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".