13. oktobar - Drum and bass žurka u Štab Pogonu ovog petka

okt 13 2017 /

Druga žurka u sklopu serijala koji teži da Pančevcima ponovo približi dnb zvuk - „Skripta session”, održaće se u petak, 13. oktobra.

Idejni tvorac serijala Aleksandar Narančić - Arxiva, ove večeri će „puštati” muziku u baru i noćnom klubu „Štab Pogon”, od 10 uveče do 2 ujutru.

Ova žurka biće ujedno i žurka zagrevanja za pogonski maskenbal, koji nas očekuje poslednjeg vikenda oktobra.

Arxiva (ex Submassive) je pančevacki producent i dnb di-džej koji je svoju dugogodišnju karijeru započeo upravo u Pančevu, 2010. godine, kada je oformljen duo „Submassive”. Tada su Esk i Kenzo radili na buđenju lokalne dnb scene i za svega jednu zimsku sezonu uspeli da naprave veliki pomak. Izdali su 2 EP-ja sa jednim hit singlom.

Esk nakon toga napušta zemlju i pod imenom Submassive solo nastavlja rad u dalekoj Kolumbiji. Tamo ubrzo postaje prestižan producent i dnb em-si učestvujući na najvećim festivalima elektronske muzike. Između toga, učestvovao je u oformljavanju 3 dnb izdavačke kuće i svog crew-a „Stepz”.

Tokom pet godina delio je binu sa Dom and Rolandom, BTK-om, Future Signal-om, Random Movement-om, Marky-jem...

Nakon završetka projekta „Submassive”, osmislio je novi autorski koncept nazvan Arxiva, čiji je cilj da arhivira kreativne misli svog tvorca i publici pruži prženje uz celovečernju đusku.

Ulaz se ne naplaćuje. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Read 229 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".