11. novembar - Kristina Lalić i Kristijan Stanković u Štab Pogonu

U subotu, 11. novembra, u „Štab Pogonu” će gostovati Kristina Lalić. Lokalna di-džej podrška biće pogonski rezident Kristijan Stanković.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara, a više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Kristina se u mladosti doselila u Beograd iz Kanade. Odrastala je u muzičkoj porodici okružena različitim žanrovima, a u ranim devedesetim se zaljubila u elektronsku muzičku scenu i di-džejing.

Pored posla na televiziji, Kristina počinje da se bavi i muzičkim uredništvom na regionalnoj radio stanici. Ideja za njenu sopstvenu radio emisiju realizovana je u septembru 2005. godine kada je postala autorka i voditeljka emisije “Belgrade Clubbing”. U ovoj emisiji predstavljala je predstojeća izdanja različitih žanrova elektronske muzike, di-džej intervjue i informacije o klupskom životu u Beogradu. Odluka da nakon svake emitovane emisije napravi mix pod imenom “Essential Tracks of the Week” privukla je znatan broj internacionalnih slušalaca. Emisija je uspešno emitovana do septembra 2010. godine kada je Kristina odlučila da se fokusira na di-džejing i počne da se bavi produkcijom.

Aktivno se bavi di-džejingom od 2009. godine, kada je usavršavala svoje di-džej veštine u beogradskim klubovima. Njeni prvi miksevi emitovani su na Frisky i Proton radiju, nakon čega su usledila brojna gostovanja. Kristinini setovi su energični, odišu jedinstvenim stilom i kombinuju Detroit, minimal i gruvi tehno.

Read 409 times Last modified on utorak, 14 novembar 2017 09:44

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".