14.02. - "LANSIRAJ LJUBAV: Apollo 14. 02"

KOMPAS - Kretivni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side organizuje žurku “Lansiraj Ljubav: Apollo 14. 02” u sredu 14. februara u Dvorani “Apolo” u Pančevu.

Spremni smo za lansiranje, naša ljubavna raketa poleće 14.02. u 20h. Okupljanje će biti u Dvorani Apolo. Spremni smo da sa vama ovaj Dan zaljubljenih proslavimo na nov način, uz karaoke I zajedno sa vama proletimo kroz različite žanrove muzike! U 22h slećemo na planetu dobre RnB muzike da pokupimo poklončiće I ludujemo do 01h posle ponoći. Ne brinite o tome da li imate partnera ili ne, jer će tu biti naši čuveni “ljubavni poštari” koji će vam pomoći da prenesete poruku i upoznate se sa nekim! Aaaa za umetničke duše, organizovali smo foto-konkurs pod nazivom “Ljubav je u fokusu” koji traje od 01. do 13. 2. 2018.

Požuriteee, škljocnite nešto zanimljivo I pošaljite  na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , i  možda osvojite neku od simpatičnih nagrada koje smo vam pripremili.

Ulaz je simboličnih 50 dinara.

Read 424 times Last modified on četvrtak, 01 februar 2018 16:46

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".