11.februar - ASAP žurka ove subote u „Apolu”

feb 08 2017 /

Ove subote, 11. februara, na žurci „All Stars Alliance Pančevo” ekipe gostovaće jedan od najbukiranijih DJ-jeva srpske scene – Mihajlo. Osnivač organizacije „Hear it. Feel it. Move it.”, poznate po žurkama na kojima su nastupali Perc, Monoloc, Jonas Kopp, Inigo Kennedy, Alex Bau i Rebekah, predstaviće se prepoznatljivom kombinacijom lajva i DJ seta. Te večeri u dvorani „Apolo” lokalna podrška biće ASAP DJ-jevi Sophie J i duo „Noisedock”.

Mihajlo se od početka karijere odlučio se za tehno. Uvek u andergraund vodama, prateći svoj muzički ukus, stvorio je vernu publiku širom Balkana. „Akademija”, „Energija”, „Plastic”, „The Bassement”, „Soul”, „Aquarius”, „DFK”, „TvrdjaFest” i „EXIT” festival samo su neka od mesta na kojima je nastupao. Glad ka deljenju muzike dovela ga je do gigova u najpopularnijim tehno klubovima Evrope – frankfurtskog „U60311”, londonskog „Ministry of Sound”, kao i do mnogih klubova u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD-u.

Protekle 2 godine redovno je bukiran za „Milano Street Parade”, kao i za žurke tokom „Sonar” nedelje u Barseloni. Voli duge setove, a njegov stil je mračan, minimalističan i ponekad sirov, prepoznatljiv po skoro nevidljivoj razlici između lajva i DJ seta.

Sofija Jovanov je muzičarka iz Pančeva, koja uprkos godinama ima bogato iskustvo na sceni. Otpočinjajući karijeru sviranjem u bendovima i nastavljajući studiranjem na Fakultetu dramskih umetnosti, Sofija od 2014. godine koristi svoja znanja i veštine i za dekovima klubova.

Pod alijasom Sophie J ona pristupa muzici bez predrasuda, pa u njenim setovima nije neobično čuti spoj različitih pravaca elektronske muzike, od minimala, preko techna, do industriala koje na maštovit način pakuje u karakterističan i dobro osmišljen koncept.

Noisedock” je dobro poznati pančevački duo aktivan na sceni od 1999. godine. Čine ga Zoran Dramićanin i Miša Njiređhazi, koji su sa prijateljima početkom 2000-tih organizovali underground žurke u Pančevu.

Posvećeni tehno i minimal zvuku, oni su već 18 godina utiču na razvoj svesti o elektronskoj muzici u svom rodnom gradu, a od 2010. godine to čine i produkcijom.

Svoju uspešnu saradnju sa Domom omladine Pančevo, koji preko 40 godina radi s mladima, ASAP ekipa nastaviće i u budućnosti, a šta se priprema do kraja klupske sezone ostaje da vidimo.

Karte za ASAP sa Mihajlom će se prodavati na ulazu u „Apolo” dvoranu, 11. februara, po ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk eventu.

Read 455 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".