10.mart - DJ Fakir na ASAP žurci u „Apolu”

mar 10 2017 /

DJ Fakir, član poznatog DJ dua „Noise Destruction”, nastupiće u petak, 10. marta, u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo.

Na martovskoj žurci „All Stars Alliance Pančevo” ekipe, ovom novosadskom DJ-ju pridružiće se DJ-jevi Rescobar i Sugarave. Za vizuale će biti zadužen poznati pančevački VJ - Witness.

Sastav „Noise Destruction”, koji čine Fakir i Z, formiran je 1992. godine - kad je domaća DJ scena još bila u nastajanju. Ovaj dvojac organizavao je prve rejvove u Srbiji – između ostalog kultnu „Techno Therapy” žurku 1994. godine u Novom Sadu. Ovog petka, 10. marta, slušaćemo člana ovog dua – DJ Fakira - u „Apolo” dvorani Doma omladine Pančevo.

ASAP žurka ovog petka ima za cilj da pančevačkoj publici predstavi kako se dugogodišnje iskustvo za dekovima velikih klubova i festivala, pokazuje tokom nastupa. Žanrovskim varijacijama i bogatim iskustvom, ovaj DJ će pridobiti pančevačku publiku.

Karte za žurku kupuju se na ulazu po ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija o zvaničnom afteru, kao i samoj žurci, pronađite na „Fejsbuk” događaju ASAP 10/3/17 with Fakir.

Read 492 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".