17.mart - Humanitarna žurka za Jelenu Zorić večeras u „Štab Pogonu”

mar 17 2017 /

Večerašnja žurka u klubu „Štab Pogon” - „Random Dtox with Miloš Vujović, Dymo & VJ Witness” - humanitarnog je karaktera.

Ulaz na žurku biće novčana donacija, koja će se ubacivati u kutiju postavljenu na ulazu u klub. Prikupljeni novac biće namenjen za lečenje srpske košarkašice Jelene Zorić.

Jelena je dugogodišnja košarkašica koja je završila koledž u Americi zahvaljujući sportskoj stipendiji. Nakon studija vratila se za Beograd. Jula 2016. je, zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog spavanja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima, odlučila da poseti lekara. Neophodne analize i rezultati otkrili su da je Jelenino telo napao tumor, i to na mozgu.

Do sada je imala četiri operacije, dve nisu ispunile uslov za zračenje, dok su se nakon treće ti uslovi stvorili i omogućili joj da ode na neophodna zračenja kojih je do sada imala 33. Jelenu čeka još jedna operacija i veliki broj hemoterapija, kao i rehabilitacija.

Večerašnjom žurkom u „Štab Pogonu” organizatori žele da finansijski pomognu Jeleni i ubrzaju prikupljanje sredstava za njeno lečenje.

Na žurci će nastupati di-džejevi Miloš Vujović i Dymo (idejni tvorac „Random” serijala i organizator žurke) i vi-džej Peđa Niškanović.

Do žurke, Jeleni možete pomoći i slanjem SMS poruke čiji je tekst 241 na broj 3030. Više informacija potražite ovde.

Read 928 times Last modified on petak, 17 mart 2017 16:56

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".