22.april - Madness Factory / Culmination

apr 21 2017 /

Party brend Madness Factory organizuje novu žurku pod nazivom “Culmination” u subotu 22. aprila u dvorani Apolo u Pančevu.

4 DJ seta i 4 različita muzička pravca su samo deo onoga što se sprema za 22. april kada se u Apolo dvorani očekuje četvrta, a ujedno i poslednja žurka u okviru “Dream Bigger” koncepta pred finalni event na leto!

Line up čini ekipa u sastavu SML, Divolly & Markward, Vandal Steve i Sophie J.

Cena karte u pretprodaji za dancefloor iznosi 300 dinara, a za VIP galeriju 500 dinara. Sve informacije u vezi karata i o samom događaju možete dobiti na broj 066 974 974 6 ili putem sledećih linkova: www.madnessfactory.org – www.facebook.com/madnessfactory.org – www.instagram.com/madnessfactory

Šta je Madness Factory?

Madness Factory predstavlja putujući party brend koji organizuje događaje elektronske muzike sa različitom tematikom i različitim muzičkim pravcima (progressive house, tech house, techno, trance). Prepoznatljivi su i po tome što sa jedne strane publici daju priliku da čuje renomirane i dokazane DJ-eve, a sa druge strane mladim DJ-evima priliku da steknu potrebno iskustvo.

Read 455 times Last modified on nedelja, 23 april 2017 16:09

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".