29. jun - Četvrtak u znaku rezidenata u bašti „Štab Pogona”

jun 28 2017 /

Pančevačka urbana utopija „Štab Pogon” od 27. juna do 1. jula proslavlja pet godina rada. Ovom prilikom u kafe, baru i noćnom klubu održaće se pet žurki, a treća će biti u četvrtak,  29. juna.

Četvrtak će biti veče rezidenata - uz Dymo-a („Random” serijal) i Lobor D-a („Ura!” serijal) za pogonskim dekovima od 20 sati do ponoći.

Tokom proteklih godinu dana Marko Dimitrijevski je pod alijasom Dymo u sklopu „Random” serijala događaja gostio različite di-džejeve - od Lukai-ja do Veljka Jovića, a ove večeri snage udružuje sa Darkom Loborom - kolegom iz „All Stars Alliance Pančevo” organizacije.

Nakon giga na međunarodno priznatom „Techno Tuesday Amsterdam”, gde je publiku u „Melkweg Amsterdam” učio da viče „Ura!”, Lobor D s koferom utisaka stiže na peti rođendan „Pogona”.

Osim party programa ovaj rođendan „Štab Pogon” će obeležiti i posebni pogonski stikeri, koje je priredio ilustrator David Bilobrk. Pet simbola „Pogona” - varioci, kmet, ašov, hidra i mandala - pretvoreni su u obične stikere i stikere za trikotažu - koji će moći da se preuzmu u „Štab Pogonu” tokom svih dana trajanja rođendana.

Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Read 430 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".