30.jun - Boža Podunavac i MIloš Vujović ovog petka u „Štab Pogonu”

jun 28 2017 /

Pančevačka urbana utopija „Štab Pogon” od 27. juna do 1. jula proslavlja pet godina rada. Ovom prilikom u kafe, baru i noćnom klubu održaće se pet žurki.

Sjajan program od utorka do subote krunisaće petak - tačan dan otvaranja „Pogona” 2012. godine - kada u Pančevo dolazi di-džej veteran Boža Podunavac!

Boža je di-džej karijeru započeo 1986. godine i od tada je delio dekove sa mnogim svetskim di-džej zvezdama kao što su Slam, DJ Hell, Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clarke, Derick May, Laurent Garnier i Green Velvet; i nastupao u gotovo svim klubovima i prostorima širom Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Velikoj Britaniji, Holandiji, Rumuniji, Poljskoj, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj...

Ovog petka, podrška Boži biće lokalna pančevačka di-džej legenda Miloš Vujović.

Osim party programa ovaj rođendan „Štab Pogon” će obeležiti i posebni pogonski stikeri, koje je priredio ilustrator David Bilobrk. Pet simbola „Pogona” - varioci, kmet, ašov, hidra i mandala - pretvoreni su u obične stikere i stikere za trikotažu - koji će moći da se preuzmu u „Štab Pogonu” tokom svih dana trajanja rođendana.

Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Read 170 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".