11. avgust - Arxiva presents: Skripta Session 001

avg 10 2017 /

U petak, 11. avgusta, pančevački drum and bass di-džej, em-si i producent Aleksandar Narančić Esk, predstaviće svoj novi alijas Arxiva i pokrenuti serijal događaja „Skripta Session”. Za intro set večeri biće zadužena Sofija Jovanov - Sophie J.

„Skripta Session” je konceptualna žurka čija je ideja da pančevačkoj publici ponovo približi drum and bass zvuk, bukiranjem što lokalnih izvođača, što izvođača iz drugih gradova.

Arxiva je pančevački producent i d'n'b di-džej koji je karijeru započeo u Pančevu, 2010. godine, kada je oformljen duo „Submassive”. Tada su Esk i Kenzo radili na buđenju lokalne d'n'b scene i za svega jednu zimsku sezonu uspeli da naprave veliki pomak. Izdali su 2 EP-ja sa jednim hit singlom.

Esk nakon toga napušta zemlju i pod imenom „Submassive” solo nastavlja rad u dalekoj Kolumbiji. Tamo ubrzo postaje prestižan producent i d'n'b em-si učestvujući na najvećim festivalima elektronske muzike. Između toga, učestvovao je u oformljavanju 3 d'n'b izdavačke kuće i svog crew-a „Stepz”. Tokom pet godina delio je binu sa Dom and Rolandom, BTK-om, Future Signal-om, Random Movement-om, Marky-jem... Nakon završetka projekta „Submassive”, osmislio je novi autorski koncept nazvan Arxiva, čiji je cilj da arhivira kreativne misli svog tvorca i publici pruži prženje uz celovečernju đusku.

Ulaz se ne naplaćuje. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Read 372 times

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".