16.03. - Incept [BIH] i Miloš Vujović [SRB] • Štab Pogon

mar 14 2018 /
Tagged under

U petak, 16. marta, u pančevačkom klubu „Štab Pogon” gostovaće di-džej iz Tuzle - Incept. Lokalna podrška biće mu pančevačka di-džej legenda Miloš Vujović.

Incept je di-džej iz Bosne i Hercegovine koji je kao veoma mlad bio zainteresovan za različite žanrove elektronske muzike - od trensa, preko hausa, tek hausa i tehna. Njegova ljubav prema tehno zvuku počela je 2005, a prvi di-džej nastup imao je 8 godina kasnije, u svom rodnom gradu - Tuzli. Za kratko vreme kupio je fanove elektronske muzike svojim nastupima, što ga je motivisalo da nastavi da radi.

Pored di-džejinga, osećao je kako bi trebalo još više da se uključi u lokalnu scenu, i počeo je da organizuje događaje elektronske muzike. Osnivač je New Sound organizacije, koja promoviše događaje u Bosni i Hercegovini. Imao je nastupe u Srbiji, Bosni i Austriji, i svirao pored umetnika kao što su Alex Mine, Bart Skils, Christian Smith, Damir Hoffman, Enrico Sangiuliano, Julian Jeweil, Marco Bailey, Marina Karamarko, Paride Saraceni, Ramiro Lopez, Sasha Carassi, Sebastian Leger, Sinisa Tamamovic, Spektre, The YellowHeads, Timmo, Tom Hades...

Žurka će trajati od 22 sata do pola 4 ujutru, a ulaz se naplaćuje 100 dinara. Više informacija može se pronaći na „Fejsbuku”.

Read 317 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".