17.03. - Petrovitz Yugoslavia • Štab Pogon

mar 14 2018 /

U subotu, 17. marta, u „Štab Pogonu” će nastupiti kragujevački di-džej Petrovitz Yugoslavia.

Ivan Petrovic 2012. osmišlja svoj alijas Petrovitz Yugoslavia, inspirisan filmom Munje. Iste godine postaje urednik i voditelj ClubLife RadioShow emisije koja se bavi dešavanjima na klubskoj sceni Srbije i regiona, a ekskluzivne mikseve za njegovu emisiju dobijao je od najboljih di-džejeva Srbije i Evrope, među kojima su Audiojack, Nina Kraviz, Adriatique, Atapy, Daniel Dexter, Nhan Solo, Dejan Milićević, Lea Dobričić… Nedugo zatim postaje rezident underground klubova SODA i UMK u Kragujevcu i počinje sa prvim nastupima kao intro di-džej na raznim žurkama i festivalima.

Početkom 2014. godine kada ga je u svom 100. broju, časopis Urban Bug uvrstio u top 100 di-džejeva Srbije, Petrovitz Yugoslavia postaje i PR takmičenja AFIRMISANJE.DJ koje je imalo za cilj da na brojnim festivalima elektronske muzike mladim neafirmisanim di-džejevima iz zemlje i okruženja pruži priliku da nastupe pre hedlajnera. U saradnji sa Domom omladine Kragujevac I najvećom producentskom kućom u Srbiji - Long Play, sredinom 2014. godine postaje menadžer bine na Arsenal festu, u Kragujevcu, na koji dovodi imena kao što su Alexander Kowalski, Mihai Popoviciu, Rick Maia, DUB Fx , LTJ Bukem,Stamina MC, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Battric & MiVu, Gramophonedzie, Someone Else, Adam Touch, Fakir, Klaus, Marko Milosavljevic , Wise D & Kobe, Codex, Nikola Vemić i Kristina Lalić....

U dosadašnjoj karijeri nastupao je u svim većim gradovima u Srbiji,čuvenom Silver & Smoke klubu u Sarajevu , JEMF festivalu u Rumuniji.... a kao najbolju godinu izdvaja 2015, u kojoj je između ostalog imao i nastupe na dva najveća festivala u Srbiji - Exit-u i Love Fest-u.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na „Fejsbuku”.

Read 262 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".