24.03. - Dee [BG] • Štab Pogon

mar 20 2018 /
Tagged under

Dee je pseudonim Dijane Knežević. Di-džejingom je počela da se bavi 2008, a, od tada, muziku pušta u čitavom regionu. Karijeru je započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i techno zvucima.

U njenim setovima je uživala publika nekih od najrenomiranijih beogradskih klubova kao što su The Tube, Mladost, Gadost... Nastupala je i na brojnim festivalima uključujući Enter Festival u Hrvatskoj, Love Fest u Vrnjačkoj Banji, kao i na najboljem evropskom festivalu EXIT-u. Vrhunac di-džej karijere doseže nastupom na Amsterdam Dance Event-u 2013.

Nakon toga, svoju pažnju preusmerava na muzičku produkciju, ali nastavlja i da se bavi i svojom prvom ljubavlju. Tokom leta 2015. svirala je u klubu Kalypso na Zrću u Hrvatskoj, a bila je rezident u klubu Carpe Diem Beach na Hvaru, takođe u Hrvatskoj. Tokom 2016. i 2017. se takođe našla među brojnim artistima na Amsterdam Dance Event-u, Raveolution-u, Green Love-u i Love Fest-u.

“Ljudi treba da vole muziku i dopuste joj da ih pokreće. Što je bolja muzika to su bolji energija i đuskanje odnosno pokreti telom. Upravo taj spoj muzike i pokreta je ono što žurku čini dobrom.”, poručuje Dee

Dijanu slušamo u Štab Pogonu naredne subote, 24. marta. Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Read 207 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".