8. jul - Buč Kesidi / Superego u klubu BABIS

jul 02 2017 /

Velika promocija debi albuma "Posesivno-ospulsivni hospul" mlade pančevačke atrakcije Buč Kesidi u klubu BABIS uz podršku novog aktuelnog benda Superego! 

Album na CD-u ćete moći da kupite po promotivnoj sceni od 400 RSD. 

Ulaz je besplatan!

Buč Kesidi je mladi levoruki pančevački rokenrol trio nastao 2014. godine, koji je pod izdavačkom kućom Lampshade media izbacio album "Posesivno-osuplsivni hospul" u novembru 2016. Debi album je jako brzo prihvaćen od strane publike i kritičara preko interneta i serije energičnih koncerata. Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim regionalnim festivalima - Exit Festival, Arsenal Fest, Mikser Festival i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na svim popularnim top listama. Najnoviji dodatak videografiji je spot za pesmu "Draga?"! 

Ovaj bombastični sastav čine:
Luka Racić - gitara i vokal
Zoran Zarubica - bubanj i vokal
Srđan Stevanović - bas gitara i vokal

Superego je pančevački pop rock sastav koji je nastao početkom 2017 godine. Bend je odmah počeo sa autorskim radom i na bend su uticali Foo Fighters, Black Keys, Kings of Leon i drugi. Za sada imaju sedam autorskih numera i u fazi su snimanja singlova i spotova!

Superego čine:
Dimitrije Samardžija - vokal i ritam gitara 
Nemanja Stokrp - solo gitara
Dejan Dobrić - bas gitara i prateći vokal
Aleksa Ilić - bubanj i prateći vokal

Read 497 times Last modified on ponedeljak, 03 jul 2017 01:21

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".