23.septembar - Loco Baby cele noći u Štab Pogonu

sep 22 2017 /

U subotu, 23. septembra, u Štab Pogon stiže Loco Baby. Beogradska di-džejka ovom biraće muziku cele noći. Ulaz se ne naplaćuje, a više informacija može se pronaći na Fejsbuk događaju.

Sanja Đurđević a.k.a. Loco Baby kaže da je na detinjstvo asocira muzika i da je upravo ta kvalitetna muzička podloga u kombinaciji sa izuzetnom strašću i posvećenošću rezultat njenih prepoznatljivih setova.

Sa početkom 2010. godine, broj klubskih nastupa kao i festivalskih angažmana vezan je za teritoriju Balkana (Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija) ali i za Španiju, Grčku i Švajcarsku. Avgusta 2012. svetski poznati brend - klub Space Menorca angažuje Loco Baby u okviru „Super girls night“. Potom, istog leta, usledio je i matine set na ostrvu Ibiza u okviru kluba No Name.

Usledila su gostovanja na domaćim festivalima: Exit, Love fest, Green Love. Beogradska publika je imala priliku da je sluša na dobro poznatim lokacijama alternativnog zvuka: Barutana, Tube, Mint, Šećer, 20/44, Štab Pogon, Magacin depo, Mladost, Svemirska kafana.

U toku je rad na projektu 130 BPM, sa violinistkinjom Marinom R. – techno zvuk u pratnji klasičnih instrumenata kao posebna vrsta performansa, propraćena specijalnim vizuelnim efektima. Žanrovski, je verna techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake.

Read 385 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".