09.06. - Techa i Teodora Van Context • Štab Pogon

jun 07 2018 /
Tagged under

U subotu, 9. juna, u pančevačkom Štab Pogonu muziku će puštati di-džejevi Techa i Teodora Van Context. Ulaz se ne naplaćuje.

Novosadski di-džej Techa, posle nekoliko godina bavljenja di-džejingom razvio je stil koji kombinuje minimal, house i techno. Svoju karijeru započeo je u lokalnim barovima, stigavši do vodećih klubova i žurki u Srbiji, a danas često pult deli sa najpopularnijim kolegama iz Srbije i regiona. U Štab Pogonu smo ga, do sada, slušali sa Dušanom Nikolićem i Babarogićem, a na narednoj žurci pult će deliti sa Teodorom Van Context.

Domaća klupska publika već dobro poznaje Teodoru i njenu vožnju za miks pultom koja varira od deep tech zvuka do minimala, a zbog koje se nikome ne napušta žurka. Njeni setovi osvežavajućih nota uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpune svaki njen performans. Kao izdanak muzičkog producenta i new media dizajnera, odrasla je u studiju uz zvuke koji su trajno oblikovali njene muzičke afinitete. Jedanaest godina života u Lisabonu, uticale su na lični muzički izraz za kojim je oduvek tragala: sunčan i dubok, arhaičan i urban, i upravo to postaje Teodorin zaštitni znak muzike koju vrti, a zbog koje nam se ne silazi sa densflora. Već sa 16 godina u Lisabonu počinje da se bavi organizacijom žurki, promocijom, bookingom i DJ menadžmentom, pa je DJ karijera je samo logičan nastavak. Sve je počelo gigom u Inexu za NYE 2013. Sledili su regionalni klubovi i festivali.

Više informacija može se pronaći na Fejsbuk eventu.

Read 232 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".