Srpska liga Vojvodina: Bečejci odneli bodove

sep 11 2017 /

Momcima sa Tise prija i banatska klima. Posle pobede tri sremske ekipe, bili su uspešniji i u okršaju s pančevačkim „železničarima“.

Opet se efikasnošću istakao Ognjen Đuričin, koji je u svakoj od dosadašnjih utakmica nove sezone postigao po dva gola.

Okršaj u Pančevu je bio na nivou ranga takmičenja. U prvom poluvremenu se igralo borbeno, s mnogo trčanja, ali su mreže mirovale. Domaćin je u poslednjem minutu pre odlaska na odmor imao priliku, ali se na gol čekalo do 61. minuta. Tada je proradio tandem Kovačević – Đuričin i posle duplog pasa u kaznenom prostoru domaćina ovaj drugi je doveo Bečejce u vođstvo od 1:0.

To kao da je bio dodatni stimulans izabranicima trenera Jovice Lakića, koji su za nijansu igrali bolje. Stvorili su i nekoliko prilika, ali Aleksić, Kovačević i Đuričin nisu bili dovoljno pribrani u odsudnim trenucima. U nadoknadi vremena mladi Babić prošao je po desnoj strani i onda prizemnom loptom proigrao Đuričina na osam metara od gola, što lukavi strelac nije propustio i postavio je konačnih 0:2.

Na kraju valja konstatovati da su obe ekipe pružile zapaženu partiju, ali ovoga puta mladost Pančevaca nije bila dovoljna u odnosu na kvalitet Bečejaca.U sledećem kolu (16. i 17. septembra u 16) sastaju se: Omladinac - Bratsvo, Cement - Radnički (Z), Oyaci - Bačka, Bečej - Radnički (SM), Dinamo - Železničar, Crvena zvezda - Dunav, Mladost(BJ) - Radnički (Š), Borac - Radnički (NP).

V. Jankov / Dnevnik.rs / foto: Pančevo Online

Read 290 times Last modified on ponedeljak, 11 septembar 2017 12:27

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".