Jerković novi trener odbojkašica Dinama

okt 13 2017 /

Iznenađujuće, samo nekoliko dana uoči početka nove sezone, rastali su se Dinamo iz Pančeva i Aleksandar Vladisavljev, prenosi Sportski Žurnal.

– Odlazim iz kluba sa gorčinom, priznajem. Očekivao sam da nastavim da radim, ali je na kraju ipak bilo više razloga da se rastanemo. Sve su to stvari koje se dešavaju u ovom poslu kojim se bavim, ali mi nije pravo. Naišao sam na manjak razumevanja, pa čak i nekog poštovanja, a na poslednjem mestu su određena dugovanja. Devojčicama želim uspešnu sezonu, ima tu dobrog materijala, može da se radi i napreduje – rekao je razočarani Vladisavljev.

Uprava kluba je brlo brzo pronašla novog trenera. To je Nikola Jerković, koji će u Dinamu započeti svoju desetu superligašku sezonu.

– Ovakvu priliku nisam mogao da propustim. Priznajem, bio sam u teškoj situaciji i moram da kažem da su mi ljudi iz Lazarevca prvi priskočili u pomoć i predsednik Ristanović. Radio sam mesec dana u tom klubu i hvala im na razumevanju, što su mi pružili ruku u momentu kad sam dobio poziv iz Pančeva. Veliki sam dužnik ljudima iz Lazarevca – počeo je Jerkovići na temu Dinama nastavio.

– Nije zahvalno preuzeti ekipu tri četiri dana pred početak Lige, ali ako nema hrabrosti i rizika, nema ni rezultata. Prvi pomoćnik ostaće Ivan Bučevac, koji je sjajno pripemio ekipu. Osetio sam ogromnu energiju već na prvom treningu. Dobio sam u ruke jedan potpuno novi Dinamo i prvi i osnovni cilj biće opstanak.

(Sportski Žurnal)

Read 252 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".