Deset medalja za takmičare “Koloseuma”

Na međunarodnom turniru 18. Trofej Beograda pančevačkog Tekvondo klub Koloseum je predstavljalo 10 takmičara koji su ostvarili zapažene rezultate osvojivši deset medalja.

Takmičari TK Koloseum osvojili su jednu bronzanu medalju u konkurenciji forme, dok su u borbama imali maltene stopostotan učinak sa više od 20 pobeđenih borbi, i samo jednom izgubljenom, i osvojili 8 zlatnih i jednu srebrnu medalju. 

Sa samo 9 takmičara u borbama uspeli su da osvoje čak tri pehara u ekipnom plasmanu i to: kadeti drugo mesto, pioniri drugo mesto a u sveukupnom plasmanu osvojili su četvrto mesto.

Zlatne medalje: Mateja Popović, Andreja Popović, Luka Ranđelović, Stefan Ilić, Vlada Arsenović, Nemanja Vermezović, Ivan Matić i Milica Matić.

Srebrna medalja: Aleksa Ranđelović (izgubio u finalu na zlatan bod) 

Bronzana medalja: Ena Marković (Forme, od 6 učesnika)

Treneri Tekvondo kluba Milošević Zoran i Nestorov Milenko prezadovoljni su ovim rezultatom, iako veliki deo prvog tima Koloseum nije nastupao na ovom takmičenju, pošto se sprema za Asteriks kup u Nišu idućeg vikenda gde će nastupati više od 1.000 takmičara iz cele Evrope.

Međunarodni turnir 18. Trofej Beograda održan je za vikend u Sportskoj Hali Voždovac na Banjici, a učestvovalo je 360 takmičara iz pet zemalja. 

V.j.P.

Read 184 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.