Deset medalja za takmičare “Koloseuma”

maj 18 2017 /

Na međunarodnom turniru 18. Trofej Beograda pančevačkog Tekvondo klub Koloseum je predstavljalo 10 takmičara koji su ostvarili zapažene rezultate osvojivši deset medalja.

Takmičari TK Koloseum osvojili su jednu bronzanu medalju u konkurenciji forme, dok su u borbama imali maltene stopostotan učinak sa više od 20 pobeđenih borbi, i samo jednom izgubljenom, i osvojili 8 zlatnih i jednu srebrnu medalju. 

Sa samo 9 takmičara u borbama uspeli su da osvoje čak tri pehara u ekipnom plasmanu i to: kadeti drugo mesto, pioniri drugo mesto a u sveukupnom plasmanu osvojili su četvrto mesto.

Zlatne medalje: Mateja Popović, Andreja Popović, Luka Ranđelović, Stefan Ilić, Vlada Arsenović, Nemanja Vermezović, Ivan Matić i Milica Matić.

Srebrna medalja: Aleksa Ranđelović (izgubio u finalu na zlatan bod) 

Bronzana medalja: Ena Marković (Forme, od 6 učesnika)

Treneri Tekvondo kluba Milošević Zoran i Nestorov Milenko prezadovoljni su ovim rezultatom, iako veliki deo prvog tima Koloseum nije nastupao na ovom takmičenju, pošto se sprema za Asteriks kup u Nišu idućeg vikenda gde će nastupati više od 1.000 takmičara iz cele Evrope.

Međunarodni turnir 18. Trofej Beograda održan je za vikend u Sportskoj Hali Voždovac na Banjici, a učestvovalo je 360 takmičara iz pet zemalja. 

V.j.P.

Read 357 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".