Izmena režima saobraćaja i produženo radno vreme za ugostiteljske objeke na teritoriji grada povodom manifestacije "Internacionalni karneval Pančevo 2016"

jun 14 2016 /

Obaveštavamo javnost o izmeni režima saobradaja i zatvaranju ulica povodom međunarodne i gradske manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2016’’:

Zbog programa na centralnoj bini koja de ove godine biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakida, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, bide zatvorena ulica Kej Radoja Dakida od ulica Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovida, dana 17.06.2016.god. od 15 časova i dana, 18.06.2016.god. od 17 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke, dana 18.06.2016.god. u Pančevu, bide zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

- od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovida, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
- od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul Miloša Obrenovida do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobradaj de biti zatvorene ulica kojom se povorka krede , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kredu svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajudi u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

Obaveštavamo ugostiteljske objekte koji posluju na teritoriji grada Pančeva da je Gradonačelnik grada Pančeva, u skladu sa Odlukom o radnom vremenu ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata na teritoriji grada Pančeva („Sl. list grada Pančeva“ broj 18/15), doneo Zaključak kojim se ugostiteljskim objektima odobrava produženje radnog vremena u petak i subotu, 17. i 18. juna 2016. godine, do 3.00 časa narednog dana, u okviru gradske manifestacije „Internacionalni karneval Pančevo 2016“. Za sve eventualne nedoumice po ovom pitanju, građani se mogu obratiti Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva, na telefone 013/308-855 i 013/308-868.

Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumevanju i podršci da zajedno predstavimo naš grad na najbolji način i kao uvek budemo dobri domadini svim gostima i posetiocima koji su u Pančevo dobrodošli !

Udruženje ’’Prijatelji Pančeva’’
KARNEVAL PANCEVO

>>> PROČITAJTE SAOPŠTENJE U PDF FORMATU OVDE <<<

Read 1102 times Last modified on utorak, 14 jun 2016 11:50

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".