Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Beograđanin juče nasrnuo na devojku na motoru, pa pušten, jutros uhapšen zbog ubistva majke - | K-013 Portal

Beograđanin juče nasrnuo na devojku na motoru, pa pušten, jutros uhapšen zbog ubistva majke

femicid, beograd

Dvadesetšestogodišnji Đ. M. jutros je uhapšen jer je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu ubio svoju majku D. M. (61).

Kako se sumnja, on je svojoj majci zadao više udaraca tupim predmetom u glavu, koja je usled zadobijenih povreda preminula.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Kako prenosi Blic, samo dan ranije napravio je incident u Beogradu kada je nasred ulice nasrnuo na nepoznatu devojku i oborio je sa motora.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako muškarac i žena motociklisti jure Đ. M. u Ruzveltovoj ulici, koji je, kako se kasnije saznalo, skočio na motor i oborio devojku A. M. nakon čega je pokušao i da pobegne.
 
Očevici za Blic navode da je Đ. M. prelazio ulicu na pešačkom prelazu na raskrsnici Ulica kraljice Marije i Ruzveltove, kada je u jednom trenutku video da mu se približava automobil, pa se, kako se sumnja, uplašio.
 
On je mislio da će ga auto udariti, zbog čega je skočio na motor marke "jamaha", na kojem su se nalazili devojka A. M. i njen prijatelj. A. M. i Đ. M. su pali, nakon čega je Đ. M. pokušao da pobegne - navodi izvor Blica.
 
Kako dodaju, tada ga je sustigao prijatelj A. M. u Ruzveltovoj ulici na šinama, te je Đ. M. prevezen na Ortopediju "Banjica", dok je i sama policija reagovala i privela ovog muškarca.
 
Međutim, prema izjavama Prvog osnovnog tužilaštva, u pomenutom incidentu nije bilo elemenata krivičnog dela. Nakon toga ukazana mu je prva pomoć i odveden je u bolnicu "Laza Lazarević", gde su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stanicu.
 
Kako saznaje Blic, i devojka privednog M. V. je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponašao.
 
Da mladićevo čudno ponašanje nije bilo bezazleno, potvrdilo se jutros kada je Đ. M. uhapšen, nakon što je njegov otac došao noću oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave. Nakon toga, Đ.M. je priveden i
osumnjičen za ubistvo svoje majke.
 
Njegova sestra D. M. je pre nego što je zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Kako prenosi Blic, telefon joj bio nedostupan, a vrata stana zaključana. 
 
Ovo je 24. femicid ove godine u Srbiji.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city