Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novinara i analitičara Vladana Radosavljevića nasmrt izujedali vlasnički psi u Velikoj Ivanči - | K-013 Portal
vladan radosavljevic, napad, psi

Novinara i analitičara Vladana Radosavljevića nasmrt izujedali vlasnički psi u Velikoj IvančiNovinar i analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali vlasnički psi u Velikoj Ivanči kod Mladenovca.

U napadu je teško povređena i njegova supruga Olga (58) koja je pokušala da mu pomogne.
 
Kako FoNet saznaje, ona će - s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda - iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.
 
Kako su mediji ranije izvestili, psi su njega izujedali po nogama i rukama zbog čega je zadobio teške telesne povrede. Lekari su pokušali reanimaciju, međutim on je preminuo.
 
U Veterini Beograd je Tanjugu rečeno da su tri psa koja su danas na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu.
 
Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.
 
Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.
 
Jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla. Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.
 
Radosavljević je bio novinar, nekada NTV Studio B, jedan od osnivača PG Mreža. Jedno vreme je bio i direktor Medija centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.