Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Pijan zvao policiju i prijavio da će ubiti suprugu i njenog oca - OJT traži kaznu zatvora - | K-013 Portal
pancevo, uznemiravanje, ojt pancevo

PANČEVO: Pijan zvao policiju i prijavio da će ubiti suprugu i njenog oca - OJT traži kaznu zatvoraOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R.V. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je 8. novembra 2022. godine u Pančevu pod dejstvom alkohola mobilnim telefonom pozvao policijske službenike PU Pančevo, rekao gde se nalazi i prijavio da će nožem ubiti svoju vanbračnu suprugu i njenog oca, koje pretnje su oštećenima B.V. i M.V. prenete i kod istih su izazvale osećanje straha i ugroženosti. 

Zbog toga je OJT predložilo da se R.V. osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi i mera bezbednosti zabrane i približavanja i komunikacije sa oštećenima u trajanju od tri godine, kao i mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.