Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Za vreme vanrednog stanja 20 poginulih u saobraćaju - | K-013 Portal

Za vreme vanrednog stanja 20 poginulih u saobraćajuOd početka uvođenja vanrednog stanja u Srbiji je u saobraćajnim nezgodama poginulo 20 ljudi, a 540 je povređeno, izjavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

"Uprkos zabrani kretanja, imamo ljude koji se strašno neodgovorno i opasno ponašaju, imamo saobraćajne nezgode koje su izazvali vozači pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole i tokom zabrane kretanja koja se odnosila na njih", rekao je Okanović za TV Prva.

On je apelovao na sve učesnike u saobraćaju da ih ne zavara to što je tokom vanrednog stanja i zabrane kretanja na putevima manje automobila, te da pomisle da zbog toga mogu da voze brže, da prolaze kroz crveno svetlo na semaforu, voze bez pojasa.

Okanović je podsetio sve učesnike u saobraćaju da je saobraćajna policija, bez obzira na vanredno stanje, i dalje sve vreme na ulicama, kao i da i dalje rade radari i presretači.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.