Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 01. maj - Dubeena 2 • Sufi's Life & Fela • Štab Pogon - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

01. maj - Dubeena 2 • Sufi's Life & Fela • Štab Pogonstab pogon

Sufi's Life je muzički projekat koji obuhvata nekoliko žanrova, pre svega ambient, dub psy, chill out i techno, a iza njega stoji svetski poznati producent Jovan Tot.

Jovan je vlasnik i vrlo uspešnog trance projekta Middle Mode zajedno sa Ivanom Jovičićem, sa kojim nastupa širom sveta, a jedan od najvećih uspeha koji su ostvarili je to da su 2016. godine bili jedni od headliner-a najpoznatijeg svetskog trance festivala Ozora, koji se svake godine odražava u Mađarskoj. Takođe je vlasnik i projekta pod nazivom Resonant.

Njegovi singlovi su uglavnom na vodećim pozicijama top lista koje se prave na sajtu Beatporta i vrlo su cenjeni u svetu trance i chill out muzike. U predhodnih 10 godina nastupao je u Japanu, Brazilu, Nemačkoj, Grčkoj, Švajcarskoj, Indiji i mnogim drugim zemljama, a posle duže pauze nastupa u svom rodnom gradu sa svojim prijateljem DJ Slobom Jovanovićem (Fela). Jovan i Sloba trenutno rade na Hi-Tech Minimal materijalu i očekuje se da ove godine izdaju nekoliko singlova.

U Štab Pogonu, 1. juna, slušamo Sufi's Life i Felu od 22 sata. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Tags:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.