Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 08.03. - PREDSTAVA "Priča se po gradu" u Domu vojske - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

08.03. - PREDSTAVA "Priča se po gradu" u Domu vojskepancevo, beograd, novi sad

"Priča se po gradu", intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke!

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. 

Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze.

Prodaja ulaznica na blagajni Doma vojske u Pančevu ili preko sajta www.tiketklub.com 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.