Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 09.09. - 5. Pančevo Film Festival PAFF • Muzički program • Štab Pogon - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

09.09. - 5. Pančevo Film Festival PAFF • Muzički program • Štab Pogonstab pogon

Međunarodni takmičarski filmski festival Pančevo Film Festival, kao i prethodnih godina, održaće se na više lokacija u Pančevu. Od 5. do 9. septembra, u sklopu 5. PAFF-a, publika će imati prilike da besplatno poseti raznovrsne programe - projekcije filmova, radionice, izložbe, masterklasove i muzičke programe.

S izuzetkom koncerta benda Bitipatibi na platou ispred Kulturnog centra Pančeva, muzički program ovogodišnjeg izdanja Pančevo Film Festivala u potpunosti će se održati u bašti i klubu Štaba Pogon.

Poslednje festivalske večeri, u nedelju, 9. septembra, muziku će u Pogonu, od 22 sata, birati članovi benda All My Sins - V i NAV. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Pančevo Film Festival je organizovan od strane istoimenog udruženja građana, a u saradnji sa Kulturnim centrom Pančeva i Domom omladine Pančevo. Festival je podržan od strane Grada Pančeva i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Tags:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.