Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 11.mart - Predstava za decu "Štrumfovi i majka priroda" - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

11.mart - Predstava za decu "Štrumfovi i majka priroda"11.mart - Predstava za decu Štrumfovi i majka priroda

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki prolećni bal u čast dolaska proleća. Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno „štrumfuju“ u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan kako da pohvata Štrumfove.

Gargamel pravi zamku Majci prirodi i uzima njenu knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć knjige za upravljanje vremenom želi da promeni godišnje doba i da pohvata sve Štrumfove. Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspevaju da oslobode Majku prirodu i da Gargamela preobrate u Dobricu Gargamela koji na kraju pomaže Štrumfovima u pripremama u za prolećni bal.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima, sa 13 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna. Deca uče o zaštiti životne sredine i zdravoj ishrani, a takođe i o prijateljstvu i dobroti. 

Izvođenje traje 45-50 minuta.

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Simić, Jovan Ljubenović i Nikola Marković 

Tekst i režija: Nikola Marković, Tatjana Milanov,

Kostim i scenografija: Tatjana Milanović, Tanja Žiporađa

Datum: 11.03.
Vreme: 12:00h
Mesto: Dvorana, Kulturni centar Pančevo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.