Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 18.mart - Predstava za decu "Čarobna dolina" - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

18.mart - Predstava za decu "Čarobna dolina"18.mart - Predstava za decu Čarobna dolina

Predstava „Čarobna dolina“ odigrava se na jednom čarobnom mestu gde se snovi ostvaruju, gde se tajne otkrivaju i nesebično daruju.

Mila Vila i njen pomoćnik Cvetko, žive radosno u čarobnoj dolini i oni, sa svakim ko se nađe u njihovoj dolini, veselo dele svoja znanja, ljubav i radost. I zato  „svako ko dođe u Čarobnu dolinu dobije neki dar na poklon,  od koga postane bolji, lepši, srećniji“. Ova priča, namenjena i deci i odraslima, je priča o ljubavi, o hrabrosti, dobroti i radosti. Nevaljala devojčica Cica, i Ostareli Princ Zloćko su se našli u Čarobnoj dolini, nevaljali, nervozni i namrgođeni. Cica je sebična i razmažena, hoće sve igračke samo za sebe, i da joj svi budu sluge. A Zloćko je pre vremena ostario  zato što je zaboravio da se smeje i igra.  On mrzi sve što je lepo i dobro, zabranjuje smeh, igru, poljupce, zagrljaje i sve što je lepo.  Kroz niz komičnih situacija Cica i Zloćko, uz pomoć dece, Mile Vile, Cvetka i dva klovna otkrivaju Magiju Dobrog Srca.  I tako se zaljubi princ u Cicu. Oni zbog ljubavi postaju nesebični i dobri i shvataju da je lepota u deljenju, igri i smehu.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima, sa 5 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna. 

Igraju: Đurđa Pavlović / Tatjana Milanov nevalјala Cica, klovn Mićko Lazar Milјković / Nikola Marković princ Zloćko, Cvetko Jadranka Nanić Jovanović

Tekst i režija: Tatjana Milanov,

Muzika: Kostantin Acevski,

Kostim i scenografija: Tatjana Milanović, Jadranka Nanić Jovanović

Datum: 18.03
Vreme: 12:00h
Mesto: Dvorana, Kulturni centar

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.