Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 19.01. - Plivanje za Časni Bogojavljenski krst 2018 na Tamiškom keju - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

19.01. - Plivanje za Časni Bogojavljenski krst 2018 na Tamiškom kejučasni bogojavljenski krst, časni krst, plivanje za časni krst

U Pančevu će i ove godine organizovano plivanje za Časni Bogojavljenski krst, na Tamiškom keju, kod Udruženja Marko Kulić, 19. januara u 12 časova. 

Početak cele manifestacije planiran je u 9:30 časova u Preobraženskoj crkvi, u Margiti, gde će se održati služba i odakle će svi prijavljeni plivači zajedno sa organizatorom krenuti ka Keju gde će se i obaviti sam čin plivanja.

U toku je prijavljivanje zainteresovanih za učešće u ovoj manifestaciji. Uslovi za plivanje su da je osoba punoletna, krštena i da prođe obavezni lekarski pregled.

Svi zainteresovani za plivanje potrebno je da se prijave organizatorima na broj telefona 064 20 17 293 ili putem Fejsbuka.

Prijave će trajati do 14. januara, a nakon toga biće organizovan odlazak na obavezni lekarski pregled.

Organizatori ove manifestacije su Udruženje “Srpska sparta”, Preobraženjski hram, Mesna zajednica „Gornji grad” i Grad Pančevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.