Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 20.07. - Beti Đorđević na Letnjoj sceni Doma omladine Pančevo - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

20.07. - Beti Đorđević na Letnjoj sceni Doma omladine Pančevodom omladine pancevo

Letnja scena Doma omladine Pančevo / 20. jul 2018. godine od 21h / ULAZ SLOBODAN

Pesma „Počnimo ljubav iz početka” iz 1976. godine, koja je ušla u antologiju naše zabavne i pop muzike, predstavlja njenu prvu saradnju sa kompozitorem i tekstopiscem Aleksandrom Koraćem. Nakon toga, njena karijera se nastavila uzlaznom linijom i počinje da nastupa širom sveta – njeni koncerti bivaju zapaženi u Evropi, Americi, Rusiji, a uporedo je nastupala sa jazz bendovima, najpre po Americkim klubovima u Nemačkoj, pa dalje po Evopi.

„Beogradski Jazz Trio” sa kojim nastupa osnovan je 2008. godine, a već 2010. snima solistički CD „I love you” koji iste godine dobija prestižnu nagradu, „Jazz album godine”. 

Vodja ansambla je bubnjar Miodrag-Gino Maljoković, a osim njega, sadašnju postavu čine i kontrabasista Branko Marković (koji je već 28 godina član i solista „Big Benda” RTS-a i mnogih naših i internacionalnih postava) i pijanista Aleksandar Bahun (jedan od trenutno najperspektivnijih jazz pijanista sada već srednja generacije).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.