Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 21.09. - Ovih pet di-džejeva slušaćemo na Ultimate Birthday Bash žurci u Štab pogonu - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

21.09. - Ovih pet di-džejeva slušaćemo na Ultimate Birthday Bash žurci u Štab pogonustab pogon

Pančevački di-džej Miloš Vujović proslaviće rođendan na sada već tradicionalnoj Ultimate Birthday Bash žurci u klubu Štab Pogon.

Tog petka, 21. septembra, on će sa svojim kolegama i saradnicima obeležiti rođendan i ulazak u klupsku sezonu. Osim Vujovića, pred publikom pančevačkog klub nastupiće i RanchaTek, Filthy Kid, Lobor D i Dymo.

Miloš Vujović di-džejingom se bavi preko 15 godina, a u njegovim setovima se može čuti sve od tehno, preko tech house, do breakbeat zvuka. Delio je di-džej pult sa velikim imenima kao što su Cristian Varela, Len Faki, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio, Sam Paganini i mnogi drugi.

Na rođendanu, Vujović će imati dva gosta sa juga Srbije – Filthy Kid-a i RanchaTek-a.

Stefan Ivanjac (Filthy Kid) produkcijom se bavi još od 2008. godine, ali sa izdanjima počinje tek 2015, nakon čega njegov talenat ubrzo prepoznaju svetski lejblovi. Prvi veći EP za mTechno, za 2 dana je ušao u top 10 techno izdanja na sajtu Beatport, nakon čega su usledila i uspešna izdanja za Reload Black, Renesanz, Evil Flow, Natura Viva i Phobiq. U njegovim di-džej setovima može se čuti varijacija dubokog, mračnog i melodičnog ritma, kao i dosta prljave bas linije.

Vladimir Rančić - RanchaTek je di-džej i producent iz Srbije, poznat po intenzivnom funky techno zvuku s dosta groove-a i tech-house motiva. Imao je brojna izdanja za priznate svetske izdavačke kuće kao što su: Toolroom, Funk’n’Deep, Pornographic, Nervous Records, Hotfingers, Unity i 1605. Muzika koju izdaje često se vrti u setovima velikana kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Bob Sinclair, Umek, Adam Beyer i drugi asevi klupskog zvuka.

Lokalni di-džejevi Lobor D i Dymo, 21. septembra nastupiće u b2b setu. Dymo, koji je karijeru otpočeo 2007. godine, član je All Stars Alliance Pančevo i deo organizacije događaja u režiji ASAP-a još od osnivanja. Bivši je član dua Glasskeeperz, šestogodišnje saradnje sa Predragom Vujačićem koja je za rezultat imala nastupe na Exitu, Lovefestu i rezidenturu u kultnim klubovima Sound, Mint i Radionica.

Darko Lobor - Lobor D je počeо svoju avanturu sa elektronskom muzikom 1999. godine, kao razbribrugu sa nekoliko prijatelja. Posle godina eksperimentisanja sa različitim žanrovima, uglavnom Detroit Techno i Chicago House, dodaje produkciju Techno i Progressive House muzike u ceo miks, i izdaje svoj prvi EP Voice of Spring 2005. godine.

Kao rezident di-džej i organizator događaja u noćnom klubu Štab Pogon u Pančevu, od 2012. godine sarađuje sa brojnim umetnicima iz Nemačke, Holandije, Francuske, Makedonije, Grčke, Bugarske, Srbije... Nastupao je uz imena kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren , Dexon, Danny Howels, Weska, TKNO, Andrew Meller, Paride Saraceni, Miloš Vujović, Ilija Đoković, Veljko Jović, Glaskeeperz, Bokee Kinetic Vibe...

Više informacija o šestoj Ultimate Birthday Bash žurci može se naći na Fejsbuku.

Tags:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.