Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 22.septembar - 14. ETHNO.COM FESTIVAL: Grupa Vrelo - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

22.septembar - 14. ETHNO.COM FESTIVAL: Grupa Vrelo



22.septembar - 14. ETHNO.COM FESTIVAL: Grupa Vrelo

Muzika grupe Vrelo je jednostavan, prirodan i logičan, ali neobičan i originalan spoj tradicionalnog srpskog pevanja i novijih muzičkih pravaca (pank, rok, rege, dab, tehno). Ona je most između nekada i sada, tamo i ovde. To je muzika za igru (za kolo, ritual, za dens arenu), za ljubav i nadu, za suze i za radost. Vrelo čuva muzički genetski kod u „specijalnoj ambalaži” i tako donosi novu vrednost na svetsku muzičku scenu. Vrelo je umetnost, kultura, zabava, burleska.

Na BBC-jevom konkursu za „Sledeću veliku stvar” (BBC`s The Next Big Thing 2007) u konkurenciji preko 2500 izvođača iz 88 zemalja, Vrelo je nastupalo u Londonu u „Mejda Vejl” (Maida Vale) studiju i plasiralo se na drugo mesto ovog prestižnog takmičenja pesmom „Pošle mome”. U žiriju su bila najveća imena svetske muzičke scene, između ostalih i Najl Rodžers, (producent Dejvida Bouvija) i Vilijam Orbit (čovek koji je producirao jedan album Madone).

Članovi Vrela su Nataša Tomić (vokal), Stanko Tomić (bas gitara,  gitara), Zlatko Sakulski  (bubnjevi, udaraljke, gitara), Marijana Bizumić (vokal), Ivana Jovanović (vokal, harmonika, klavijature), Brankica Ivanković (vokal) i Maja Martić (vokal).

Datum: 22.09.
Vreme: 20:30h
Mesto: Kulturni centar Pančevo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.