Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 26.02. - Predstavljanje Izdavačke kuće "Heliks" u Galeriji Milorada Bate Mihailovića - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

26.02. - Predstavljanje Izdavačke kuće "Heliks" u Galeriji Milorada Bate Mihailovićagde izaci pancevo, galerija milorada bate mihailovica, pancevo

Izdavačka kuća „Heliks” osnovana je 2005. godine s ciljem da srpsko tržište knjiga obogati najboljim svetskim naslovima iz oblasti popularne nauke.

Naši čitaoci moći će da uživaju u delima pisaca koji imaju dar da formalni jezik nauke pretoče u uzbudljivo štivo što se s lakoćom čita i razume. Ričard Dokins, Brajan Grin, Mičio Kaku, Karl Segan, Met Ridli, Stiven Pinker, Džon Gribin, Pol Dejvis i mnogi drugi poznati autori čine stvaralačku bazu čija će dela „Heliks” objaviti na srpskom jeziku.

Naučno popularne knjige u izdanju „Heliksa” namenjene su čitaocima koji žele da dobiju jasne i razumljive odgovore na važna pitanja savremene civilizacije i tehnoloških izazova 21. veka. One podstiču logičan i racionalan način mišljenja i kritičkog rasuđivanja, kao temeljno životno načelo za donošenje ispravnih zaključaka.

„Heliks” neguje visoke profesionalne standarde – precizan i stilski oblikovan književni prevod, čitljiv slog i kvalitetnu štampu. 

Učestvuju: dr Milan Ćirković, dr Srđa Janković i Bojan Stojanović.

Datum: 26.02.
Vreme: 19:00h
Mesto: Galerija Milorada Bate Mihailovića, Pančevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.