Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 26.05. - Predstava: „Sestre Dangubić“ u Apolu - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

26.05. - Predstava: „Sestre Dangubić“ u Apolusestre dangubic

Dramska sekcija Kluba za odrasla i stara lica Pančevo izvešće pozorišnu predstavu „SESTRE DANGUBIĆ“ u režiji Aleksandre Milosavljević, u subotu, 26. maja, od 19:30 sati u dvorani Apolo. Ulaz besplatan.

„Sestre Dangubić“ je savremena komedija koja se na šaljiv način bavi našim karakterima i međusobnim odnosima u porodici i društvu. Osnovna poruka predstave je razvijanje ljubavi i tolerancije sa željom da ljudima ukažemo na lepotu jednostavnih, malih dnevnih radosti koje mogu da nas, makar na trenutak, učine srećnim. Ovaj lajtmotiv je najupečatljivije izražen u rečima Duška Radovića: „Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide“.

Učestvuju: Ljiljana Belobrk, Milica Urošev, Milica Đurasović, Goran Dakić, Snežana Milanović Naumović, Dragica Živkov, Zlatibor Lazarov, Gordana Božović, Srđan Đurasović, Gordana Grozdić, Vladan Dakić i Doroteja Đurasović. 

Dramska sekcija Kluba je u toku četiri godine izvela tri autorske predstave i to: komediju „Kamelija“ 2014. , „Vesele sedamdesete“ 2017. i „Sestre Dangubić“ 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.