Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 27.avgust - Freedom žurka: Party – završna žurka Berlin weekend - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

27.avgust - Freedom žurka: Party – završna žurka Berlin weekend27.avgust - Freedom žurka: Party – završna žurka Berlin weekend

Party – završna žurka Berlin weekend
Nikola Vukovic
Nikklaas (The Unknown / Berlin)
Enki

Nikola Vuković je za dekovima je od 2013. Kao jedan od najperspektivnijih mladih DJ-eva grada Pančeva svojom tehnikom i odabirom kvalitetnih traka uvek napravi dobar vajb i kvalitetnu žurku. Rezident je u „Štabu pogon” i kao takav je imao priliku da ugosti kako lokalne, tako i DJ-eve iz drugih gradova.

Dj Nils Kriwanek, poznatiji kao Nikklas, je house i techno DJ-a u Nemačkoj, Austriji i Srbiji. Iza sebe ima projekat „The Unknown”. Kao host bio je podrška mnogim dešavanjima u Berlinu, i rezident je klubova House of weekend i Süss War Gestern. Nils samo radi ono što želi, i nije čak ni tako loš u tome. Trudi se da svoj vajb prenese na publiku elektronskom muzikom koju voli, i da se pobrine da masa bude pokrenuta. Njegovim izvođenjima nikada ne manjka raznolikosti, u stanju je da učini čak i da vreme stane.

Branislav Vukosavljević Enki je u svet DJ-inga ušao je krajem 2013. godine, kada posle nekoliko lokalnih žurki odlazi u Berlin. U nemačkoj tehno prestonici brusi svoj zvuk. Njegove setove karakteriše atmosferični tribalni ritam snažnog basa.

Datum: 27.avgust
Vreme: 22:30h
Mesto: Dvorana "Apolo"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.