Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 28.oktobar - Rnb i rap u petak u Štab Pogonu! - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

28.oktobar - Rnb i rap u petak u Štab Pogonu!28.oktobar - Rnb i rap u petak u Štab Pogonu!

Peto izdanje „RnB & RAP” žurke mladih Pančevaca Vuka Milinkovića i Alekse Parovića, zakazano je za petak, 28. oktobar. U kafe-bar utopiji „Štab Pogon”, od 10 uveče do 2 ujutru, poznati dvojac će puštati izbor najaktuelnije rap i rnb muzike.

Svoju ljubav prema repovanju Aleksa Parović ili Bata Parke krunisao je EP izdanjem „Lokalni mozak”, objavljenim krajem 2015. godine. Na ovom EP-ju gosti su mu isključivo pančevački reperi, što je pokušaj da se ujedini i podigne na noge lokalna rap scena. Pored repovanja, peti put se angažuje oko organizacije žurke u „Štab Pogonu”, sa svojim prijateljem i saradnikom Vukom Milinkovićem. Ovaj serijal oni vide kao način da održe interesovanje za rap i rnb u našem gradu, a za petak obećavaju nam dosta muzike za igranje.

Saradnju sa ovim dvojcem kolektiv „Štab Pogona” vidi kao savršenu priliku da izađe u susret mladim nadama lokalne muzičke scene. S idejom da svom gradu pruži kvalitetne programe, a istovremeno omogući novim imenima da se pokažu i dokažu, ovaj kafe-bar formira svoj program.

Ulaz se ne naplaćuje. Više informacija potražite na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

„Fejsbuk” stranica → https://www.facebook.com/stab.pogon/

Zvaničan „Fejsbuk” događaj → https://www.facebook.com/events/915448958588533/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.