Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Istititut za umetničku igru raspisao konkurs za koreografiju - | K-013 Portal

Istititut za umetničku igru raspisao konkurs za koreografijuPovodom Dana studenata, 4. aprila, kao i svake godine Institut za umetničku igru raspisao je Konkurs za najbolju koreografiju (klasičan balet, savremena igra ili narodna igra).

Kako se navodi u saopštenju Instituta, kandidat čija koreografija dobije najviše bodova dobija mogućnost stipendije za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija Instituta za umetničku igru, odsek koreografija.

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani učenici srednjih škola (3. i 4. razred) kao i profesionalci koji se bave umetničkom igrom.

Koreografija koja se prijavljuje treba da bude u trajanju do tri minitua u mp3 ili mp4 format.

Kandidati/koreografi mogu izvesti sami svoju koreografiju ili koreografiju može izvesti neko drugo lice, a broj igrača nije ograničen.

Pored videa, prijava treba da sadrži ime i prezime, datum rođenja, škola koju kandidat pohađa ili je završio, broj telefon i email.

Rok za dostavljanje predloga je 20. april, a prijave se šalju aplikacijom wetransfer na email institutzaumetničOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Rezultat najbolje koreografije biće objavljen 4. maja.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.