Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koncert klasične muzike u Biblioteci u četvrtak 7. marta - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

Koncert klasične muzike u Biblioteci u četvrtak 7. martagradska biblioteka pancevo, pancevo, vesti

U četvrtak, 7. marta, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se koncert klasične muzike. Publici će se predstaviti Sofija Sviderski i Ilija Kostić. Koncert počinje u 21 sat a ulaz je besplatan.

Sofija Sviderski, gitara
J. S. Bach: Suite BWV 996, II-Allemande
A. Piazzolla: Verano Porteno
A. Barrios: La Catedral

Ilija Kostić, gitara
Agustin Barrios: El Ultimo Tremolo
J. S. Bach: Suite a moll – BWV 995
Napoleon Coste: Norma de Bellini op. 16
Mauro Giulliani: Grande Ouverture op. 61

SOFIJA SVIDERSKI (gitara), rođena 24.03.2005. u Beogradu. Gitaru uči u klasi profesora Nenada Petrovića. Zavšila OMŠ „Petar Konjović“ u Beogradu. Uporan rad, zalaganje, redovnost i posvećenost doneli su joj vrhunske reezultate. Danas je jedan od vodećih mladih gitarista u našoj zemlji. Tome u prilog govore preko 30 osvojenih nagrada od kojih su 23 prve na domaćim i internacionalnim takmičenjima.

ILIJA KOSTIĆ (gitara), rođen 2003. u Petrovcu na Mlavi. Nižu muzički školu je pohađao u MŠ „Božidar Trudić“ u Smederevskoj Palanci u klasi prof. Luke Božanića gde je bio proglašen za đaka generacije. Sada je učenik II razreda srednje muzičke škole „JOSIP SLAVENSKI“ u Beogradu, u klasi profesora Ognjena Grčka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.