Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Antikorupcijska tribina "Politička korupcija u Srbiji fundirana litijumom" 9. decembra u Kupeu - | K-013 Portal

Antikorupcijska tribina "Politička korupcija u Srbiji fundirana litijumom" 9. decembra u Kupeu

tribina, kareja pancevo, antikorupcija

U petak, 9.decembra 2022. godine u 19 sati, u Pančevu ul. Braće Jovanovića br.5, Cafe Coupe, povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, održaće se antikorupcijska tribina iz serijala „Politička korupcija i građani Srbije (Pančeva)“, POLITIČKA KORUPCIJA U SRBIJI FUNDIRANA LITIJUMOM.

GOSTI: Miroslav Mijatović iz Podrinjskog antikorupcijskog pakta (PAKT) Loznica i ugledni domaćini iz doline Jadra.

GOST DOMAĆIN, Dobrivoje Milosavlјević iz Inicijative Odbranimo Teslu

MODERATOR: Nenad Živković novinar portala https://www.pancevo.city/

ORGANIZATOR: Institut za istraživanje korupcije Kareja Pančevo

PRENOS: Facebook Live https://www.facebook.com/k013online

Antikorupcijska tribina pokušaće da odgovori na pitanja: Kolika je moć litijuma? Koliko duboko je litijum ušao u naše društvo? Da li litijum više šteti životnoj sredini ili više koristi političkoj korupciji? Da li posledice litijuma iz Jadra dosežu do Pančeva?

"Pozivamo građane i građanke Pančeva i okolnih mesta kojima politička korupcija smeta, da daju svom minimalni doprinos borbi protiv nje i da prisustvuju tribini.

Oni koji žele da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi protiv političke korupcije mogu se na tribini javiti predstavnicima organizatora Instituta za istraživanje korupcije Kareja, ili na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.", navode iz OCD Kareja. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.