Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dečiji šahovski turnir u Kovinu - | K-013 Portal

Dečiji šahovski turnir u Kovinu

šah, kovin

U organizaciji ŠK „Radnički“ Kovin i Centra za kulturu Kovin u nedelju 21. avgusta sa početkom u 11 časova u kovinskom Domu kulture održaće se Dečiji šah turnir „Preobraženje-Kovin 2022“. Na turniru mogu da učestvuju deca predškolskog uzrasta i osnovci. Osnovni cilj turnira je da deca zavole šah, da počnu aktivnije da ga igraju i druže se.

Turnir se rejtinguje (ukoliko se prijavi više od 60% rejtingovanih igrača), a učešće je besplatno, što je sjajna vest za roditelje i mlade šahiste.

Organizatori napominju da će takmičari biti podeljeni u šest grupa (prema uzrastu i godištima), igra se sedam kola, a za najuspešnije pripremljene su posebne nagrade. Deca koja mogu da učestvuju su predškolski uzrast i prvi razred osnovne škole i to je najmlađa grupa. Posebno su dečaci, a posebno devojčice. Onda ide starija grupa devojčice od drugog do četvrtog rezreda, odvojena grupa i za dečake i najstarija grupa od petog do osmog razreda, dečaci i devojčice.

Prijave za učešće moguće su do 10.30 na dan turnira, ali dobro je to uraditi blagovremeno, kako bi organizatori na vreme obezbedili rekvizite i potrebnu količinu predviđenog osveženja i užine tokom takmičenja. Prijavljivanje je moguće putem imejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj telefona 064 17 77 468

Turnir će biti održan na platou ispred Centra za kulturu u Kovinu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.