Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kožar iz PANČEVA Zoran Pešić daje garanciju za ručni rad - | K-013 Portal

Kožar iz PANČEVA Zoran Pešić daje garanciju za ručni rad

kozar, zoran pesic, kais za gitaru, pancevo

Za Zorana Pešića iz Pančeva kažu da pravi remek dela od kože. Više od 30 godina je u tom poslu i za njegov rad se čulo i van granica naše zemlje, posebno među bajkerima.

Zoran Pešić više od 30 godina ručno izrađuje i gravira različite proizvode od kože. Posao je zahtevan, potrebno je strpljenja i znanja kako bi se napravio jedan unikatan rad. Najčešće radi sedišta za motore, kaiševe za gitare, torbe, a već nekoliko godina izrađuje i kožne cipele sa drvenim đonom za koje daje garanciju deset godina.

"Bilo je komplikovanih radova za koje trebalo dosta vremena, ali sve se uradi. Nekada malo ruke bole, tu je i znoj, ali se sve završi", objašnjava Zoran Pešić.

Svoje unikatne radove slao je kupcima širom sveta. Oni najčešće naručuju opremu za Harlija. Bilo je tu komplikovanih zamisli i ideja ali se trudi da svakom ispuni želju i napravi pravo umetničko delo.

Ja dam svoju ideju, oni kažu šta žele i dogovorimo se kako bi svi bili zadovoljni. Ako se voli ovaj zanat i čovek uživa u onome što radi, to je prava stvar. Nije sve ni u novcu, ovo je zadovoljstvo i ljubav", kaže Zoran.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.