Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mreža solidarnost poziva građane i građanke Pančeva da odbrane autobusku stanicu - | K-013 Portal

Mreža solidarnost poziva građane i građanke Pančeva da odbrane autobusku stanicu

komisija za planove, pancevo, autobuska stanica

Sednica Komisije za planove grada Pančeva, na kojoj će se raspravljati o primedbama podnetim na nacrt Urbanističkog projekta na kat. parceli 1179/10 KO Pančevom, a koji se odnosi na izgradnju nove autobuske stanice, održaće se 15. jula u Maloj sali Gradske uprave s početkom u 13 sati.

Tim povodom gradska Mreža solidarnost, Odbor za uterivanje istine G.P:O., izdao je saopštenje u kome je pozvao građane i građanke Pančeva da odbrane autobusku stanicu:

"S obzirom da je događaj od izuzetnog značaja, obaveštavaju se građani i građanke Pančeva i svih okolnih mesta da će se javna rasprava o izgradnji nove autobuske stanice održati 15.07 2022. (petak) sa početkom u 13.časova u gradskoj upravi (Mala sala). Pozivaju se svi građani da masovno uzmu ućešće u ovom pitanju, jer tiče se svih! Nema popravnog! Odbrana autobuske stanice je počela!", kaže se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.