Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na takmičenju poljoprivrednih škola u Zrenjaninu prva nagrada za učenicu iz PANČEVA - | K-013 Portal

Na takmičenju poljoprivrednih škola u Zrenjaninu prva nagrada za učenicu iz PANČEVA

katarina petras, pancevo, poljoprivredna skola josif pancic

Proteklog vikenda Zrenjanin je bio domaćin 37. republičkom takmičenju iz poljoprivrede i hortikulture za učenike sednjih poljoprivrednih škola Srbije.

Takmičenje je održano u Poljoprivrednoj školi u Zrenjaninu, sa testovima na četiri lokacije a takmičili su se učenici iz 26 škola iz cele zemlje.

Dva prva mesta osvojili su učenici iz Svilajnca, jedno prvo mesto pripalo je učenici iz Zrenjanina i jedno prvo mesto učenici iz Pančeva.

Aleksa Đurđević iz Svilajnca, učenik Poljoprivredno-veterinarske škole sa Domom učenika iz Svilajnca, osvojio je prvo mesto za obrazovni profil poljoprivredni tehničar, a za obrazovni profil cvećar vrtlar prvo mesto pripalo je Katarina Petraš iz Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ iz Pančeva.

Za obrazovni profil tehničar hortikulture prvo mesto osvojila je Zrenjaninka Anđela Grubački iz Poljoprivredne škole Zrenjanin, dok je Stefan Miljković iz Svilajnca osvojio prvo mesto za obrazovni profil rukovalac mehaničar poljoprivredne tehnike.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS