Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nagrađeni policajci Srđan Kajalić i Milan Javor - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

Nagrađeni policajci Srđan Kajalić i Milan JavorNagrađeni policajci Srđan Kajalić i Milan Javor

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov uručio je danas priznanje „Policajac meseca“ policajcima Javor Milanu za postignute rezultate u martu i Kajalić Srđanu, za postignute rezultate u aprilu.

Gradonačelnik Saša Pavlov tom prilikom naglasio je da lokalna samouprava u prethodnih godinu dana ostvaruje odličnu saradnju sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Uveli smo i nastavljamo praksu proglašenja najboljeg policajca meseca i mislim, a dobili smo i potvrdu od rukovodioca iz PU Pančevo, da ta nagrada predstavlja dobar motivacioni faktor. Ona je zaista simbolična, a time što je dodeljuje lokalna samouprava, lokalna samouprava govori o tome koliko joj je bitna bezbednost zajednice, a sa druge strane, nagrada znači i ljudima koji rade u Policijskoj upravi, jer na neki način sebe legitimišu kao najbolje izvršioce u svom delu posla i time sebe ističu ka građanima, što je najbitnije, da budu dostupni građanima, rekao je gradonačelnik.

Policajci Javor Milan iz Policijske ispostave Sever, koji se u martu mesecu dokazao na rasvetljavanju dela teške krađe i krađe i učestvovao u spasavanju jednog sugrađanina koji je hteo da izvrši samoubistvo, i Kajalić Srđan iz Policijske ispostave Jug, koji je pokazao izuzetno zalaganje u radu na suzbijanju prostitucije i narkomanije, zahvalili su se Gradskoj upravi grada Pančeva i Policijskoj upravi Pančevo na ovoj nagradi.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.